Як зберегти листування у Viber після зміни номера

Експерти розповіли, що потрібно зробити, щоб зберегти своє листування у Viber після зміни номера телефону

Viber - один із найпопулярніших месенджерів, тому не дивно, що при зміні мобільного номера нам хочеться зберегти важливі листування. Експерти розповіли, за допомогою яких дій це можна зробити.

Бувають випадки, коли людині потрібно змінити SIM-карту, але на колишньому номері залишаються месенджери, в яких зберігаються важливі дані, фотографії, відео або просто листування з дорогими людьми, а при зміні номера є ймовірність, що все це зникне. Однак експерти розповіли, як власникам смартфонів з операційною системою Android і для смартфонів на iOS можна зберегти листування у Viber.

Що потрібно зробити? Вставте нову SIM-карту і зайдіть у месенджер, натисніть кнопку "Додатково" і перейдіть у головне меню. Там зайдіть у "Налаштування" і натисніть "Обліковий запис". У розділі знайдіть кнопку "Змінити номер телефону" і натисніть її. У вас з'явиться віконце з двома варіантами: "Новий номер телефону" і "Новий номер телефону і новий пристрій". Вибирайте перший варіант і натискайте "Продовжити". Після цього вводьте номер телефону і підтверджуєте дію. Операція успішно завершена, а ваше листування збереглося на новому номері.

Схожий алгоритм потрібно зробити й власникам смартфонів iOS. Зайдіть у Viber, натисніть "Додатково", далі в меню знайдіть "Налаштування" і натисніть "Акаунт". Після цього введіть свій новий номер і підтвердіть зміну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що завдяки партнерству з американською компанією Snap Inc у популярному месенджері Viber з'являться фільтри й маски доповненої реальності. Також у додаток додадуть можливість для створення аватарів Bitmoji.