Головна Новини HI-tech телефони Унікальний екземпляр iPhone пішов з молотка за понад 5 млн грн
commentss НОВИНИ Всі новини

Унікальний екземпляр iPhone пішов з молотка за понад 5 млн грн

Рідкісну модель найпершого iPhone продали на аукціоні за $130 000

28 березня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

На одному з аукціонів було продано запечатаний екземпляр першого iPhone, випущеного майже 17 років тому. Пристрій із 4 ГБ вбудованої пам'яті, який ніколи не було розкрито з моменту свого придбання, пішов з молотка за 130 027 доларів США, що еквівалентно більш ніж 5 млн. українських гривень.

Унікальний екземпляр iPhone пішов з молотка за понад 5 млн грн

Рідкісну версію першого iPhone продали на аукціоні

Ця модель iPhone, що має всього 4 ГБ вбудованої пам'яті, є особливо рідкісним екземпляром. Apple випускала такі телефони лише кілька місяців після запуску першого покоління у 2007 році, після чого вилучила їх із продажу через недостатній обсяг пам'яті. Саме обмежений період випуску робить дану модель неймовірно привабливою для колекціонерів.

Досягнута ціна, хоч і вражає, не є рекордною для ринку. Минулого літа аналогічну модель першого iPhone було продано за 190 000 доларів США. Однак та модель належала одному з розробників Apple, що, безперечно, додало до її вартості.

Запечатані екземпляри iPhone будь-якої моделі залишаються серед найбажаніших об'єктів для колекціонерів. Незважаючи на те, що більшість з таких пристроїв сьогодні вже не підлягає використанню як телефон, їх цінність не зменшується.

Коли в 2007 році iPhone вперше з'явився на ринку, його стартова ціна становила 499 доларів за модель з 4 ГБ вбудованої пам'яті і 599 доларів США за версію з 8 ГБ.

"Коментарі" писали, що аналітики виділили основні тенденції ринку смартфонів на 2024 рік, з акцентом на найкращі бюджетні моделі Android. Вони знайшли три смартфони, що відрізняються на тлі інших своїми можливостями та вартістю, пропонуючи споживачам найкраще співвідношення ціни та якості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини