Головна Новини HI-tech телефони Пандемія вносить свої корективи: Huawei запатентувала смартфон з термометром
commentss НОВИНИ Всі новини

Пандемія вносить свої корективи: Huawei запатентувала смартфон з термометром

Новий смартфон Huawei має користувацький інтерфейс для вимірювання температури і відображення результатів

25 листопада 2020, 17:06
Поділіться публікацією:

Як і будь-яка інша компанія, Huawei також час від часу подає заявки на патенти. Згідно з недавнім звітом, з січня по жовтень компанія подала 8 607 патентів на бездротовий зв'язок, що зробило її номером один у світі в цій категорії. Тепер в іншому звіті розкривається унікальний патент, поданий Huawei на вимірювання температури на мобільних пристроях.

Пандемія вносить свої корективи: Huawei запатентувала смартфон з термометром

Huawei представила смартфон з термометром

Згідно Tianyan Check (через Sina Tech), 31 березня 2020 року Huawei Technologies подала патент на зразок (CN306175428S) під назвою "Мобільний телефон з графічним призначеним для користувача інтерфейсом для вимірювання температури і відображення результатів", і він був офіційно опублікований 17 листопада.

В анотації до цього патентного документу йдеться, що після вимірювання температури тіла людини або об'єкта за допомогою камери мобільного телефону або планшета результат вимірювання можна переглянути на самому дисплеї пристрою.

Huawei також вже випустила два смартфона з таким функціоналом. Перший телефон — це Honor Play4 Pro Temperature Measurement Edition від тодішнього суббренда компанії. Друга модель — це недавно випущений ультрапреміальний Porsche Design Huawei Mate 40 RS.

В обох цих телефонах використовується ІК-камера, здатна вимірювати температуру в діапазоні від -20 ° C до 100 ° C. І, як сказано в патенті, результати можна побачити на самих смартфонах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Канада хоче заборонити 5G Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини