Головна Новини HI-tech телефони Новий смартфон Samsung отримає підтримку S-Pen
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий смартфон Samsung отримає підтримку S-Pen

Samsung надала нові подробиці про функції наступного смартфона

24 грудня 2020, 15:38
Поділіться публікацією:

Раніше в цьому місяці компанія Samsung підтвердила, що перенесе "найпопулярніші функції" Galaxy Note на інші телефони Galaxy, в той час як кілька веб-сайтів і інформаторів прямо заявили, що Galaxy S21 Ultra буде пропонувати підтримку S-Pen.

Новий смартфон Samsung отримає підтримку S-Pen

ФОТО: Android Authority

Тепер смартфон Galaxy S21 Ultra (номер моделі SMG998B) був схвалений FCC, і було виявлено, що в документації дійсно підтверджується підтримка S-Pen. Фактично, список показує, що новий смартфон також буде підтримувати функцію Hover. Це дозволяє користувачам утримувати S-Pen над екраном (не торкаючись дисплея) для виконання різних функцій, таких як попередній перегляд вмісту або вiдтворення покажчика. Подивіться скріншот нижче:

Новий смартфон Samsung отримає підтримку S-Pen - фото 2

"EUT [тестований пристрій — ред.] також може використовуватися зі стилусом (S-Pen). EUT працює з S-Pen в двох різних режимах індуктивного зв'язку для виявлення руху S-Pen (Hover і Click) ...", — йдеться в уривку з одного зі звітів про випробування.

Не варто очікувати, що S-Pen буде поставлятися з Galaxy S21 Ultra, але не буде нічого дивного, якщо він буде поставлятися разом з телефоном в рамках деяких рекламних акцій. Користувачам також може знадобитися спеціальний футляр, щоб тримати стилус, оскільки в телефоні немає необхідного гнізда.

В іншому випадку заявка FCC також підтверджує кілька інших очікуваних бездротових функцій, таких як функціональність UWB, NFC, бездротова передача енергії (тобто зворотна бездротова зарядка), бездротова зарядка і Wi-Fi 6E.

Як повідомляло видання "Коментарі", корейці створили плівку для смартфонів з функцією самовідновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини