Головна Новини HI-tech телефони Nokia збирається повернути на ринок свої легендарні смартфони
commentss НОВИНИ Всі новини

Nokia збирається повернути на ринок свої легендарні смартфони

Смартфони Nokia 6300 і 8000 повинні бути офіційно представлені через кілька тижнів

4 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Ходять чутки, що HMD Global планує відродити дві класичні моделі Nokia, так само, як вона повернула легендарні 3310 і 8110. На цей раз компанія сподівається викликати ностальгію серед людей, які пам'ятають більш престижні пропозиції Nokia.

Nokia збирається повернути на ринок свої легендарні смартфони

Nokia представить нові смартфони

Nokia 6300 — одна з двох моделей, що  повертаються. Завдяки класичному зовнішньому вигляду і міцному корпусу з нержавіючої сталі, цей телефон був досить популярний серед ділових людей свого часу і в цілому був солідним середнім класом.

Інший телефон, схоже, не грунтується на конкретній моделі, а скоріше натхненний серією Nokia 8000 — у них були висувні кришки клавіатури і вони були відомі своїм майстерним виробництвом. Наприклад, 8910i мав титановий корпус. Корпус 8800 Gold Arte був покритий 18-каратним золотом, в той час як Sapphire Arte мав сапфіровий камінь, вбудований в D-Pad і так далі.

Не зовсім ясно, чи будуть дані смартфони працювати на операційній системі KaiOS, як деякі поточні лінійки HMD: 8110, 2720 Flip і 800 Tough. У будь-якому випадку, у них буде більше можливостей, ніж у базових функцій телефонів компанії. Обидві нові моделі будуть мати можливість підключення 4G LTE і повинні бути офіційно представлені через кілька тижнів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nokia забезпечить 4G-інтернетом базу NASA на Місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини