Головна Новини HI-tech телефони Надійне джерело розповіло про дизайн нового смартфона Samsung: що тепер відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Надійне джерело розповіло про дизайн нового смартфона Samsung: що тепер відомо

Samsung Galaxy A72 знаходиться в розробці, але вже відомі основні параметри

6 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Смартфон Samsung Galaxy A72 знаходиться в розробці, і, згідно з останніми звітами, він може мати установку з чотирма камерами замість камери Penta.

Надійне джерело розповіло про дизайн нового смартфона Samsung: що тепер відомо

ФОТО: TechRadar

Інформатор в Twitter, на ім'я Snapdrachun a.k.a Chun, поділився твітом, в якому сказав, що фінальна версія Samsung Galaxy A72 5G матиме тільки чотири камери замість п'яти.

Ще у вересні в повідомленні корейського сайту стверджувалося, що Samsung Galaxy A72 стане першим пристроєм від бренду, в якому буде встановлена ​​пента-камера. Очікується, що Galaxy A72 буде випущений в першій половині 2021 роки як новий пристрій компанії середнього класу. Це буде продовження Galaxy A71 2020 року. Крім цього, в твіті більше нічого не говориться. Згідно подальшого твіту Chun, телефон також буде підтримувати 5G.

Згідно з попереднім витоком, Galaxy A72 буде оснащений основною камерою на 64 МП на задній панелі, за якою підуть надширококутний об'єктив на 12 МП, телеоб'єктив на 8 МП з оптичним збільшенням, макрозйомки на 5 МП і датчик глибини на 5 МП. Якщо цей звіт виявиться правдою, Samsung відмовиться від одного з цих датчиків. Можливо, макросу або датчика глибини.

Крім того, в попередньому звіті також передбачалося, що пристрій буде мати 3-кратний оптичний зум, функцію, яку можна було спостерігати в Samsung Galaxy S20 FE. І Galaxy A72 може стати першим пристроєм серії A, оснащеним оптичною стабілізацією зображення. Спереду Galaxy A72, як очікується, буде мати 32-мегапіксельну камеру.

Передбачається, що продажі Samsung складуть близько 30 мільйонів, що становить 10% від продажів пристроїв серії Galaxy A наступного покоління, в тому числі Galaxy A72 і Galaxy A52.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung готується представити інноваційну камеру для смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини