Головна Новини HI-tech телефони LG представила нові смартфони для активної аудиторії
commentss НОВИНИ Всі новини

LG представила нові смартфони для активної аудиторії

Всі смартфони нової серії оснащені дисплеями з діагоналлю 6,6 дюйма, чотирма камерами і батареями ємністю 4000 мАг

23 вересня 2020, 15:34
Поділіться публікацією:

Компанія LG додає три нові моделі смартфонів до своєї доступної серії K. Всі вони оснащені дисплеями з діагоналлю 6,6 дюйма, чотирма камерами і батареями ємністю 4000 мАг, а також є досить міцними. Ці три пристрої будуть доступні в Європі з жовтня, потім LG представить їх на "ключових ринках" в Азії, Латинській Америці і на Близькому Сході. Про це повідомляє видання GSMarena.

LG представила нові смартфони для активної аудиторії

LG K62

LG K62 задає тон для тріо. Смартфон оснащений 6,6-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 1080p (20: 9), який допоможе створювати і споживати контент. Цей телефон призначений для молодої, товариської аудиторії.

Камера на 48 МП на задній панелі може запускати пряму трансляцію YouTube прямо з програми камери. Також є надширококутна камера на 5 МП (115 °) і два модуля на 2 МП (макро і глибина). AI CAM рекомендує оптимальні настройки камери для сцени і об'єкта. Селфі-камера на 28 МП є ексклюзивною для K62, вона розташована в дірці в екрані. Ця модель також має найбільший обсяг пам'яті — 128 ГБ, який можна розширити за допомогою карти microSD.

LG K52

LG K52 використовує формулу K62 і замінює селфі-камеру модулем на 13 МП. Крім того, об'єм пам'яті знижується вдвічі до 64 ГБ, але користувач все одно отримує слот для карт пам'яті microSD і 4 ГБ оперативної пам'яті. В іншому все ідентично. LG додає K62 і K52 в свою лінійку з екранами 6,6 дюйма і чотирма камерами на 48 МП.

LG K42

LG K42 був представлений пару днів тому, але він відмінно поєднується з двома іншими моделями. Його 6,6-дюймовий дисплей має роздільну здатність 720p, а частота 8-ядерного процесора знижена до 2,0 ГГц. Також основна задня камера має датчик 13 МП, а камера для селфі — датчик 8 МП.

Як повідомляло видання "Коментарі", смарт-телевізори LG отримають підтримку Amazon Music.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини