Головна Новини HI-tech телефони Компанія Vivo представила серію смартфонів з унікальною камерою для селфі
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo представила серію смартфонів з унікальною камерою для селфі

Смартфони V20 і V20 Pro володіють вражаючими характеристиками, особливо потужністю камер

22 вересня 2020, 17:51
Поділіться публікацією:

Компанія Vivo офіційно представила серію смартфонів V20 в Таїланді. У серію входять Vivo V20 і Vivo V20 Pro. Цей дует має чистий дизайн, унікальне налаштування задньої камери і підтримку швидкої зарядки 33 Вт. Головна родзинка телефонів — це 44-мегапіксельна селфі-камера, яка, як повідомляється, забезпечує більш чіткі і широкі зображення. Про це повідомляє видання Giztop.

Компанія Vivo представила серію смартфонів з унікальною камерою для селфі

Vivo V20 Pro поставляється в єдиному варіанті з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ пам'яті за ціною 479 доларів США. Він представлений в трьох кольорах. Vivo V20 поставляється з SoC Qualcomm Snapdragon 720G в поєднанні з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті. З іншого боку, V20 Pro живиться від SoC середнього класу Snapdragon 765G і має таку ж оперативну пам'ять і сховище.

В обох телефонах є батарея ємністю 4000 мАг, яка підтримується швидкою зарядкою 33 Вт. У дуету є дисплей з вирізом з роздільною здатністю FHD і стандартною частотою оновлення 60 Гц. На обох телефонах є система з потрійною задньою камерою на 64 МП, а на Pro — надширока 8-мегапіксельна і 2-мегапіксельна моно-камера. Головною родзинкою телефонів є подвійна фронтальна камера 44MP + 8MP на Pro і єдина фронтальна камера 44MP на Vivo V20.

Селфі-камера посилена кількома режимами, такими як Steadiface Selfie Video, Slo-Mo Selfie Video, Multi-Style Portrait і Dual-View Video. Обидва телефони оснащені вбудованим сканером відбитків пальців, а також підтримують розблокування за допомогою обличчя для додаткової безпеки. V20 важить близько 171 грама, а V20 Pro важить близько 170 грамів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo показала смарт-годинник з круглим дисплеєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини