Головна Новини HI-tech телефони Компанія Realme представила новий бюджетний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Realme представила новий бюджетний смартфон

Смартфон Realme C17 представлений в Бангладеші, про інші країни стане відомо пізніше

21 вересня 2020, 16:11
Поділіться публікацією:

У Realme важлива подія в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні — сімейство смартфонів Narzo 20 анонсується в Індії. Тим часом підрозділ компанії в сусідньому Бангладеші тільки представив смартфон Realme C17, який стане глобальним. У нього великий дисплей, велика батарея зі швидкою зарядкою і чотири камери на задній панелі. Про це повідомляє GSMarena.

Компанія Realme представила новий бюджетний смартфон

Смартфон C17 працює на 11-нм чипсеті Snapdragon 460 з восьмиядерним процесором 1,8 ГГц, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті. 6,5-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю HD має частоту оновлення 90 Гц. Співвідношення екрану до корпусу вражає, як для телефону початкового рівня. Також є додаткова селфі-камера.

З тильного боку смартфона є чотири задні камери, вишикувані в L-подібну форму. Серед них — основний шутер з роздільною здатністю 13 МП f / 1.8 і надширококутний об'єктив на 8 МП. Дві інші 2-мегапіксельні камери — одна для макрозйомки, інша — чорно-біла. Акумулятор місткістю 5000 мАг і може заряджатися зі швидкістю до 18 Вт.

Realme C17 буде доступний в кольорах Lake Green або Navy Blue за ціною близько 190 доларів / 160 євро. Перший флеш-розпродаж відбудеться 22 вересня в онлайн-магазині daraz, і для ранніх пташок буде невелика знижка, а загальнонаціональний запуск запланований на 24 вересня. Інформація про доступність для інших країн поки відсутня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Realme представить бюджетний смартфон з потрійною задньою камерою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини