Головна Новини HI-tech телефони Компанія OPPO представить нову серію преміальних смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія OPPO представить нову серію преміальних смартфонів

Нові флагманські смартфони OPPO будуть представлені вже в цьому місяці

10 червня 2020, 01:15 comments1079
Поділіться публікацією:

Компанія OPPO випустить новий "преміум" смартфон в Індії, повідомив сьогодні керівник компанії в Twitter. Раніше китайська технологічна компанія заявляла, що серія OPPO Reno 4, що включає OPPO Reno 4 і OPPO Reno 4 Pro, буде запущена в Індії з кількома "локалізованими функціями". Компанія, однак, не уточнила точну дату запуску телефонів OPPO Reno 4 в країні.

Компанія OPPO представить нову серію преміальних смартфонів

Заява надійшла від віце-президента OPPO India Таслима Аріфа в Twitter. У своєму твіті Аріф повідомив: "Виноградна лоза поширена і цілком законно! Радійте успішному запуску OPPO Reno 4 Pro, але слідкуйте за новинами преміум-класу, які відкриють вам світ безмежних можливостей!".

Як вже згадувалося, керівник OPPO не поділився якими-небудь подробицями щодо майбутнього преміального смартфона, а також залишається невідомою дата запуску серії OPPO Reno 4 в Індії. Компанія також збирається запустити флагманську серію OPPO Find X2 17 червня.

Компанія також представила ще один преміальний телефон, OPPO Ace 2, ще в квітні. Нагадаємо, що OPPO Ace 2 поставляється з Qualcomm Snapdragon 865 SoC в поєднанні з об'ємом оперативної пам'яті до 12 ГБ і об'ємом вбудованої пам'яті до 256 ГБ. Крім того, телефон оснащений чотирма задніми камерами і підтримує спалах SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт і швидку бездротову зарядку Air VOOC потужністю 40 Вт.

Між тим ціна OPPO Reno 4 встановлена на рівні 2999 юанів для базової моделі 8 ГБ + 128 ГБ, тоді як модель телефону об'ємом 8 ГБ + 256 ГБ буде продаватися за ціною 3299 юанів. Ціна OPPO Reno 4 Pro становить 3799 юанів за базову модель 8 ГБ + 128 ГБ, а варіант 12 ГБ + 256 ГБ коштує 4299 юанів. Обидва телефони надійдуть у продаж в Китаї з 12 червня.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO представила "розумний" годинник з датчиком ЕКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини