Компанія Motorola готується представити новий флагманський смартфон

Новий флагман Motorola з'явиться на базі процесора Snapdragon 865

Компанія Motorola повернулася на арену флагманів Android, випустивши пристрій під назвою Motorola Edge +. Пристрій являв собою привабливий корпус з першокласними характеристиками і елегантним дизайном. Однак неякісні камери, не дуже конкурентоспроможна запитувана ціна і гостра конкуренція не дозволили їй серйозно вплинути на сегмент. Але тепер, згідно з чутками, компанія готується до випуску нового флагманського пристрою під кодовою назвою "Nio".
Згідно з інформацією, отриманою TechnikNews, компанія працює над пристроєм на базі Snapdragon 865, який, ймовірно, з'явиться в наступному році. Це буде одна з перших хвиль нових смартфонів Motorola, які дебютують під управлінням Android 11. Вибір процесора трохи збиває з пантелику, оскільки Qualcomm знаходиться в трохи більше тижня від запуску наступника, який, ймовірно, дебютує під назвою Snapdragon 875. Пристрій має номер моделі XT2125 і дебютує в першому кварталі 2021 року.
Повідомляється, що Motorola оснастить свій наступний смартфон високого класу 64-мегапіксельним датчиком OmniVision OV64B. У ширококутній камері використовується 16-мегапіксельний датчик ov16a10, який знову поставляється компанією OmniVision. Існує також 2-мегапіксельна камера глибини, заснована на датчику OV02PB OmniVision. На передній панелі є дві селфі-камери, які, ймовірно, будуть вирізані з дироколу. Основна камера використовує датчик OV16A1Q на 16 МП, а допоміжна камера на 8 МП використовує датчик S5K4H7 від Samsung.
Як повідомляло видання "Коментарі", Motorola розширить свою серію бюджетних смартфонів.