Головна Новини HI-tech телефони Компанія Microsoft представила антивірус для смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft представила антивірус для смартфонів

Антивірус Microsoft включає захист від фішингу та блокування небезпечних мережевих підключень

25 червня 2020, 17:39
Поділіться публікацією:

Компанія Microsoft випускає попередню версію свого антивірусного програмного забезпечення для Android. Гігант програмного забезпечення повідомив, що Windows Defender пробивався до iOS і Android раніше в цьому році, але не повною мірою описав, чого очікувати.

Компанія Microsoft представила антивірус для смартфонів

Антивірус Android включатиме захист від фішингу та обіцяє піти далі, ніж вбудований захист від шкідливих програм Google з "додатковою видимістю і контролем" і власним виявленням шкідливих програм на основі сигнатур.

Засоби захисту веб-сайтів Microsoft включають захист від фішингу, тому небезпечні веб-сайти, що відправляються за допомогою SMS, WhatsApp, електронної пошти або інших додатків, миттєво блокуються. Microsoft також використовує свою технологію Defender SmartScreen для блокування небезпечних мережевих підключень, які шкідливі програми можуть намагатися створити без відома користувача.

Додаток попереднього перегляду для Android з'явився більш ніж через рік після того, як Microsoft запустив публічний перегляд свого антивіруса Defender на macOS. У результаті Microsoft перейменувала розширений захист від загроз (ATP) Windows Defender у Microsoft Defender.

Сьогодні Microsoft також робить ATP Defender загальнодоступним для Linux, що дозволяє компанії пропонувати уніфіковане антивірусне рішення для настільних і серверних платформ, таких як Windows, macOS і Linux.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Microsoft припинила підтримку популярного ігрового сервісу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини