Компанія Apple почала презентацію нових смартфонів iPhone 12 - трансляція

Експерти очікують вихід чотирьох моделей iPhone 12

Через пандемії коронавірусу компанія змушена була перенести презентацію iPhone 12 майже на місяць. Перша відбулась у вересні, а друга - 13 жовтня. Онлайн-трансляція розпочалася о 20.00 за київським часом, її можна подивитися на офіційному YouTube-каналі Apple.

Презентація нових гаджетів отримала назву "Hi, Speed", що в перекладі з англійської означає "Привіт, швидкість" або "Висока швидкість". Такою яскравою назвою компанія хоче сказати своїм користувачам, що нові моделі будуть підтримувати мережу 5G.

Відомо, що новий модельний ряд iPhone 12 складатиметься з чотирьох моделей. Ціна найменшого iPhone 12 з 5,4-дюймовим екраном стартує від 600 доларів. Аналогів такого гаджета не представлено в колишніх поколіннях iPhone, тому шанувальників даного бренду очікує зовсім нова модель.

iPhone 12 з 6,1-дюймовим дисплеєм обійдеться покупцям не менше 750 доларів, а вартість топових iPhone 12 Pro і Pro Max зросте до 1000 доларів і 1100 відповідно.

Нова лінійка отримає процесори A14 Bionic, OLED-дисплеї та модуль 5G. Варто зазначити, що у версії iPhone 12 Pro Max передбачений датчик LiDAR для створення "поліпшеної фотографії та доповненої реальності".

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, чим новинка Apple iPhone 12 буде гіршою за існуючий айфон.