Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія запустила продажі унікальних інтелектуальних екранів
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія запустила продажі унікальних інтелектуальних екранів

Нова серія інтелектуальних екранів Huawei орієнтована на забезпечення роботи в офісі

8 червня 2020, 20:00 comments1305
Поділіться публікацією:

Китайський технологічний гігант Huawei Enterprise представив набір з трьох інтелектуальних екранів серії Smart Screen IdeaHub в квітні цього року. У серії представлено три інтелектуальних екрани: білі моделі IdeaHub S і IdeaHub Pro, а також IdeaHub Enterprise з титанового золота.

Китайська компанія запустила продажі унікальних інтелектуальних екранів

Нова серія інтелектуальних екранів в основному орієнтована на офіс і розроблена для сучасних професійних умов, в яких монітори можуть легко зливатися і надавати офісу ділову ауру. Через два місяці після того, як серія "розумних" екранів була представлена, модель Huawei IdeaHub S нарешті надійшла в продаж.

Інтелектуальний екран Huawei IdeaHub S оснащений ультранизькою затримкою 35 мс, а для полегшення роботи в офісі він також підтримує розпізнавання рукописного введення. Крім того, інтелектуальні екрани також підтримують власні конференції WeLink і декодування HD-відео H. 265 1080p. На екрані також встановлена камера з роздільною здатністю 1080p.

Смарт-екрани Huawei з цієї серії доступні в трьох версіях: настінні екрани з діагоналлю 65 і 86 дюймів. Модельні варіанти 65 дюймів і 86 дюймів оцінені в 3719 доларів і 7777 доларів відповідно. Настінний екран з діагоналлю 65 дюймів знаходиться десь між двома вищезгаданими, з точки зору ціни. Ціна на смарт-екран для підлоги становить 4100 долара.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Huawei розробляє наручний смарт-годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини