Головна Новини HI-tech телефони Ігровий сервіс Google став доступний більшій кількості смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігровий сервіс Google став доступний більшій кількості смартфонів

Google Stadia тепер доступний на будь-якому смартфоні Android

12 червня 2020, 14:15 comments1061
Поділіться публікацією:

Хмарний ігровий сервіс Google Stadia і досі рясніє обмеженнями, але одна з найбільших перешкод для встановлення, можливо зникло: більше немає необхідності мати конкретний телефон Android, щоб використовувати сервіс. Google експериментально відкриває підтримку для будь-якого смартфона Android, на якому можна встановити додаток Stadia. Це означає, що більшість пристроїв з Android 6.0 або більш пізньої версії повинні відповідати всім вимогам.

Ігровий сервіс Google став доступний більшій кількості смартфонів

Щоб включити ігровий сервіс, завантажте і увійдіть в додаток Stadia, відкрийте налаштування, натисніть "Експерименти", а потім переведіть "Відтворити на пристрої". Втім, поки не ясно, чи буде сервіс працювати і на планшетах Android.

Коли Stadia був запущений в листопаді минулого року, він підтримував тільки телефони Pixel від Google. 20 лютого були додані пристрої Samsung, Asus і Razer. Більшість сучасних пристроїв OnePlus тепер також підтримуються.

За повідомленнями, хмарний ігровий сервіс Nvidia GeForce Now, який намагається змусити багатьох великих видавців ігор дозволити потокову передачу своїх ігор, незабаром зробить аналогічний експеримент, відкриваючи бета-підтримку для більшої кількості пристроїв на Android TV. Обидва сервіси хмарних ігор знаходяться під тиском, щоб якомога швидше здобути прихильність геймерів, тому що всі дивляться на анонси Sony і консолі наступного покоління Microsoft.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google Maps будуть показувати обмеження на пересування через карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини