Чому Apple випустить обмежену кількість iPhone 13

Кількість нових смартфонів зменшиться на десяток мільйонів штук

Компанія Apple нещодавно презентувала нову модель iPhone 13 та її різновиди 13 mini, 13 Pro і 13 Pro Max, що будуть випущені на заміну гаджетам 12 моделі. За інформацією розробників новий телефон значно кращий - довше не розряджається та не б'ється.

Планувалося, що гаджетів нової моделі буде випущено певну кількість, однак наразі стало відомо, що компанія випустить менше заявленої кількості - 90 млн штук. Для виробництва смартфонів не розрахували такої кількості чіпів й тому в 2021 році виробництво випустить на десять мільйонів телефонів менше, ніж планувалося. Про це повідомляє Bloomberg.

Про те, чи збільшиться кількість нових гаджетів цієї моделі в 2022 році не повідомляється. Наразі компанія-виробник шукає можливості закупити більше чіпів для смартфонів.

А в Apple вже заговорили про модель iPhone14, розробники заявляють про "масштабні зміни" та новий дизайн.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти ІТ-галузі розповіли чому Інтернет постійно ламається. Найвідоміший останній збій стався 4 жовтня 2021 р, коли у кількох мільярдів людей не працювала соціальна мережа Facebook та інші, з нею пов'язані. Причина, оприлюднена фахівцями компанії: сервери від'єднались від усіх зовнішніх мереж внаслідок невірного налаштування обладнання одним з інженерів.

Також ми писали, що швидкість мобільного інтернету буде контролювати держава. Пресофіс Мінціфри повідомляє, що в Україні затверджені вимоги до технічних характеристик мобільного інтернету, за якими стежитиме Державна служба спеціального зв'язку.