Головна Новини HI-tech ігри В Minecraft з'явилася точна копія Чорнобильської зони
commentss НОВИНИ Всі новини

В Minecraft з'явилася точна копія Чорнобильської зони

Точну копію Чорнобильської зони засновник Minecraft створював протягом двох років

22 червня 2020, 15:12 comments2129
Поділіться публікацією:

Протягом останніх двох років творець Minecraft поступово будував карту, що повторює Чорнобильську зону. Проект, котрий назвали "Чорнобильський Всесвіт", нещодавно отримав свіже оновлення, і, хоч, і не завершений,  вже містить багато відомих пам'яток радіоактивного району.

В Minecraft з'явилася точна копія Чорнобильської зони

Остання версія карти, v0.02, містить північну частину атомної електростанції, підстанцію і локації нового саркофага. На сторінці Planet Minecraft картограф Яніско пояснює, що план полягає в тому, щоб відтворити Чорнобильську зону якнайточніше, використовуючи всі доступні дані. "Я перебираю якомога більше даних, які я отримую в основному з Інтернету, таких як Google Maps та інші корисні речі. Звичайно, не вся інформація може бути отримана з Інтернету, але, на жаль, у мене немає інших засобів для збору даних", — повідомив Яніско.

Інженер в основному використовував два додатки, MCEdit2 і Worldpainting. Яніско опублікував свою адресу електронної пошти для тих, хто може мати більш конкретну інформацію про Чорнобиль, яку він зможе використовувати в подальшому будівництві.

На цьому тижні Minecraft потрапила в Зал слави світових відеоігор. Спільнота розробників ігор продовжує випускати все більше і більше вражаючих проектів, таких як відтворення Хогвартса, яке перетворилося в магічне RPG. Розробник Mojang нещодавно випустив додатковий продукт Minecraft Dungeons, який призначений для молодих гравців.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Minecraft Dungeons отримала перші оцінки критиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини