Головна Новини HI-tech ігри Сюжет одноманітний: гра Watch Dogs Legion отримала перші відгуки критиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Сюжет одноманітний: гра Watch Dogs Legion отримала перші відгуки критиків

Критики високо оцінили деякі особливості гри, але сюжет був визнаний досить пласким

29 жовтня 2020, 01:15 comments1284
Поділіться публікацією:

Гра Watch Dogs Legion ще не добралася до релізу, але журналісти вже встигли оцінити гру і опублікували свої звіти. Про це повідомляє gagadget .

Сюжет одноманітний: гра Watch Dogs Legion отримала перші відгуки критиків

Watch Dogs Legion отримала оцінки критиків

Найбільш високо оціненою версією Watch Dogs Legion виявилося видання для Xbox One. Її рейтинг на Metacritic становить 78 балів. PS4 версія отримала тільки 72 бали. У загальних рисах оцінки Watch Dogs: Legion виглядають так: VGC — 100; Game Informer — 90; Game Rant — 80; PC Gamer — 80; Attack of the Fanboy — 70; PCGamesN — 70; Screen Rant — 60.

Як пише IGN, можливість завербувати кожного жителя Лондона виглядає вельми цікавою. Більшість перехожих не мають особливих вмінь, але серед них є агенти з більш цікавими і корисними в бою навичками. Кожен дасть гравцеві якесь завдання  як плату за вступ до загону. Гравцеві неодмінно доведеться кудись пробратися і щось зламати.

Сам сюжет журналіст порівняв з "Чорним дзеркалом", але ось автору PC Games N історія здалася надто безхребетною. Сценаристи мали намір підняти складні питання і критикувати певні соціальні підвалини, але далеко це не заходить.

Крім того, журналіст VG247 зазначив, що місії досить нудні. Завдання слідують за однаковим сценарієм, і змінюється тільки обстановка і дійові особи. І навіть коли гравець завершує завдання, гра може підкинути випадкових супротивників, щоб той не розслаблявся.

Як повідомляло видання "Коментарі", сьомий сезон Apex Legends вийде вже в наступному місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини