Головна Новини HI-tech ігри Продажі ігор про Відьмака перевищили 50 млн копій
commentss НОВИНИ Всі новини

Продажі ігор про Відьмака перевищили 50 млн копій

Більше половини проданих копій належать до третьої частини гри про Відьмака

28 травня 2020, 23:23 comments5521
Поділіться публікацією:

Розробники із студії CD Projekt оголосили про те, що загальні світові продажі трилогії ігор про Відьмака на всіх платформах перевищили 50 мільйонів копій. Більше половини проданих копій належать третій частині гри, яка називається "Відьмак 3: Дике полювання". Вона продана 28 мільйонів разів. Про це повідомили представники гри в офіційному акаунті про Відьмака в соціальній мережі Twitter.

Продажі ігор про Відьмака перевищили 50 млн копій

За останній рік продано близько 10 мільйонів копій ігор, тому що в червні 2019 року розробники оголосили про в результаті 40 мільйонів проданих ігор. Третя частина ігор про Відьмака вийшла в 2015 році, але найвищі продажі за рік показала тільки в 2019 році. Тоді CD Projekt в своєму річному фінансовому звіті розповіли про 6 мільйонів копій на всіх платформах.

Відьмак присвячені не тільки ігри, але і безліч книг, фільмів і серіалів. Це цілий всесвіт з великою базою шанувальників.

Як повідомляв портал "Коментарі", ігровий онлайн-магазин Epic Games Store безкоштовно роздає повну колекцію Borderlands 2 під назвою Borderlands: The Handsome Collection.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини