Головна Новини HI-tech ігри Популярний сайт назвав найгірші ігри року, що минає
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний сайт назвав найгірші ігри року, що минає

Оцінювалися ігри, які вийшли з 1 січня по 15 грудня 2020 року

24 грудня 2020, 18:26
Поділіться публікацією:

Щорічно ігрова преса формує цікаві списки головних релізів, називаючи кращі ігри року, що минає. Адміністрація популярного сайту Metactic обрала свій власний шлях і вирішила піти проти системи, розповівши про найгірші ігри, які були випущені в 2020 році.

Популярний сайт назвав найгірші ігри року, що минає

ФОТО: GameMAG

Для списку найгірших вибрали проекти, які вийшли з 1 січня по 15 грудня 2020 року. Головним критерієм стала наявність не менше семи відгуків. Так що вже зовсім відвертий ширпотрьоб в даний список не потрапив. Також варто звернути увагу, що список складали на основі відгуків преси, так що Warcraft 3 Reforged або консольна Cyberpunk 2077, які отримали погані користувацькі оцінки, в антитоп не потрапили.

Зате з гучних імен в списку опинилися Fast & Furious Crossroads (від Bandai Namco) і The Elder Scrolls: Blades (від Bethesda). Першу розкритикували за погане управління і відсутність глибини, а "мобільні сувої" — за гринд і одноманітність.

Найгірші ігри Metacritic:

Tiny Racer (Switch);

XIII Remake (Xbox One);

Dawn of Fear (PS4);

Fast & Furious Crossroads (PC);

Arc of Alchemist (Switch);

Remothered: Broken Porcelain (PC);

Tamarin (PS4);

Street Power Soccer (PS4).

Як повідомляло видання "Коментарі", деякі відеоігри можуть бути заборонені в Україні. Заступник міністра цифрової трансформації Олександр Борняков повідомив, що уряд України має намір розглянути питання введення цензури щодо певних комп'ютерних ігор. Більш того, для цього вже створено відповідний "дієвий механізм". Причиною такого рішення заступник міністра назвав захист національних інтересів держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини