Головна Новини HI-tech ігри Нові фракції і лідери: Civilization 6 отримає цікаве доповнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові фракції і лідери: Civilization 6 отримає цікаве доповнення

Особливістю нового доповнення стане режим «Трагічні століття»

15 вересня 2020, 17:49
Поділіться публікацією:

Гра Civilization 6 отримала сезонний абонемент, який студія Firaxis Games буде наповнювати контентом до березня 2021 року. Maya & Gran Colombia на пару з Ethiopia вже вийшли, а в вересні на геймерів чекає третє доповнення — Byzantium & Gaul. Про це повідомляє gagadget.

Нові фракції і лідери: Civilization 6 отримає цікаве доповнення

Завдяки вересневому оновленню, Civilization 6 отримає новий режим під назвою "Трагічні століття". Він буде активований на початку кампанії і забезпечить елемент несподіванки. У режимі "Трагічні століття" з кожною новою ерою цивілізації будуть занурюватися або в Золоте або в Темне століття, отримуючи відповідні бонуси або штрафи.

Під час переходу в одну з цих епох, перед гравцями з'являться темні або золоті політики. Не витрачені очки ери при переході в Золоте століття будуть конвертуватися в очки вірності. У свою чергу, при переході в Темне століття деякі міста відразу ж піднімуть повстання і стануть незалежними.

На масштаби цих явищ буде впливати обрана складність. На низькому рівні при переході в Темне століття ШІ втрачає більше міст, на найвищому рівні складності все навпаки. Разом з новим режимом в грі з'явиться: Візантія і Галлія з відповідними новими лідерами; два нових чуда світу; новий скрипт карти — "Високогір'я".

Доповнення буде доступне 24 вересня для власників сезонного пропуска New Frontier Pass, а також для окремої покупки. Для запуску "трагічного століття" потрібна наявність Rise and Fall або Gathering Storm.

Як повідомляло видання "Коментарі", Call of Duty стала жертвою великого витоку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини