Названа найочікуваніша гра осені 2022 (ВІДЕО)

Скоротити прохолодні осінні вечори допоможе проходження нової топової гри, дата виходу якої призначена на осінь цього року.

Вже 9 листопада цього року компанія Sony Interactive Entertainment має намір презентувати продовження легендарної гри God of War – серії, яка завоювала серця мільйонів геймерів у всьому світі.

Нова гра "God of War: Ragnarök" стане дев'ятою грою в серії God of War та прямим сюжетним продовженням гри God of War, що вийшла у 2018 році. Гра буде доступна для консолей для PlayStation 4 та PlayStation 5.

Серія цих популярних комп'ютерних ігор у жанрі екшн заснована на давньогрецькій та скандинавській міфології. Головним героєм усіх ігор серії є спартанський воїн Кратос, який кинув виклик самим богам.

Сюжет нової частини гри буде побудований навколо подальших пригод головних героїв — Кратоса та його сина Атрея, що подорослішав, у світі скандинавської міфології. Дія гри розгортається у древній Норвегії. Очікується, що гра започаткує події Ragnarök, який призведе до загибелі багатьох скандинавських богів і передбачуваного кінця світу.

Вбивство Бальдра, сина Одіна та брата Тора, запустило Фімбульвінтер - довгу зиму, що передувала Рагнареку у скандинавській міфології. Тому тепер замість човна Кратос із сином пересувається на упряжці із вовками.

Гра обіцяє нових персонажів, а також повернення вже відомих особистостей, таких як Мімір та гноми-ковалі Брок та Сіндрі.

Також відомо, що у користувачів буде доступ до вже знайомого і звичного арсеналу - сокири Левіафані, клинку Хаосу та луку Атрея. Однією з нових механік God of War Ragnarok стане система елементальних атак.

Основні ігри серії розробляються студією Santa Monica Studio, яка є каліфорнійським відділом компанії Sony Interactive Entertainment .

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у США презентували персонального робота, який реально допомагатиме людям.