Головна Новини HI-tech ігри На геймерів очікує метроідванія з апокаліптичними мотивами
commentss НОВИНИ Всі новини

На геймерів очікує метроідванія з апокаліптичними мотивами

Головний герой гри буде рятувати світ і зустріне на своєму шляху безліч цікавих персонажів

3 червня 2020, 18:43 comments1687
Поділіться публікацією:

Компанії The Shady Gentlemen і Top Hat Studios представили гру SteamDolls — Order Of Chaos, яка є похмурою метроідванією з закосом під стімпанк.

На геймерів очікує метроідванія з апокаліптичними мотивами

Події гри відбуваються в місті майбутнього, яке знаходиться в стані апокаліпсису. Люди змушені стати на шлях виправлення після того, як витратили всі запаси викопного палива. Але раптом вчені виявили новий надпровідний матеріал, який здатний все повернути назад. В результаті люди повертаються до комфортного і безтурботного життя і починають деградувати.

Але з таким положенням справ не змирився злодюжка на ім'я Шепіт, який вирішив врятувати суспільство, проливши світло на глобальну світову змову. На цьому шляху він зустріне "богиню Природи", безсмертного багатія, дівчину-стрільця і багатьох інших персонажів. Примітно, що кожен з них буде мати свою історію життя.

Головний герой буде вирішувати проблеми за допомогою клинка, але тільки гравець вирішує, яким саме чином. Можливо, Шепіт кинеться в стрімку і руйнівну атаку. А може завдасть удару в спину, стоячи в тіні.

Реліз SteamDolls — Order Of Chaos вийде в 2021 році. Гра призначена для PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch і персонального комп'ютера.

Як повідомляло видання "Коментарі", стала відома дата виходу гри GTA VI.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини