Головна Новини HI-tech ігри Компанія Sony представить ігри для своєї нової ігрової консолі
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony представить ігри для своєї нової ігрової консолі

Попередня презентація була скасована через масові протести на території США

8 червня 2020, 23:49 comments1343
Поділіться публікацією:

Компанія Sony перенесла презентацію PlayStation 5 на четвер, 11 червня. Захід відкриє перший огляд ігор для нової ігрової консолі і транслюватиметься на YouTube і Twitch. Спершу захід було заплановано на 4 червня, але Sony відклала ігрову презентацію через заворушення і протести з приводу вбивства Джорджа Флойда від рук поліції Міннеаполіса.

Компанія Sony представить ігри для своєї нової ігрової консолі

Захід Sony PS5 заплановано на "трохи більше години", за словами Джима Райана, президента і генерального директора Sony Interactive Entertainment. Райан також обіцяє, що подія, присвячена відкриттю ігор, є частиною серії оновлень для PS5 і що "у нас ще буде багато чим поділитися з вами".

Перші подробиці про PlayStation 5 були оголошені в квітні 2019 року, коли провідний системний архітектор Марк Черні виклав специфікації системи консолі Wired. Пізніше Sony підтвердила вікно випуску PS5: святкові дні 2020 року — дата, яку нещодавно компанія підтвердила.

З тих пір Sony поступово випускає більше інформації про PlayStation наступного покоління. На виставці споживчої електроніки CES 2020 компанія продемонструвала логотип PS5, який виглядав знайомим. У березні Черні надав додаткову інформацію про процесор, графічний процесор, внутрішнє сховище та інші апаратні функції PS5. Пізніше Sony представила контролер PS5, DualSense. А в травні вперше була представлена графіка PlayStation наступного покоління завдяки представленню Epic Games про Unreal Engine 5.

Як повідомляло видання "Коментарі", Австралія оштрафувала Sony на 2,4 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини