Головна Новини HI-tech ігри Компанія Microsoft показала ремастер популярної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft показала ремастер популярної гри

Геймерам буде доручено досліджувати нові землі і рятувати світ від жорстокої війни

4 червня 2020, 17:25 comments1202
Поділіться публікацією:

У 2018 році європейська компанія THQ Nordic заволоділа правами на всесвіт Kingdoms of Amalur. Після цього надовго настало затишшя і ні про які анонси не було чути. Але тепер компанія Microsoft допомогла геймерам дізнатися про майбутній ремастере.

Компанія Microsoft показала ремастер популярної гри

У Microsoft Store з'явилася офіційна сторінка гри, в якій містилися описи, скріншоти і, що найголовніше, дата релізу. Гра все ще виглядає досить застарілою, але слід визнати, що роздільну здатність творці поліпшили. В описі гри геймерів закликають дослідити Амалур, рятувати світ, який страждає від жорстокої війни і стати воїном, який вирвався з лап смерті.

Що стосується геймплея, то гравцям обіцяють систему прогресії з розвитком умінь, а також пошуком кращих броні і зброї. Також за допомогою "системи Долі" є можливість прокачувати героя повністю на свій розсуд.

Гра Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning вийде цього літа, 11 серпня. Видання включає як базову гру, так і комплект доповнень. Поки що представлена тільки версія гри для Xbox One (неофіційно). Також очікується, що Re-Reckoning з'явиться на PlayStation 4 і PC.

Як повідомляло видання "Коментарі", на геймерів чекає метроідванія з апокаліптичними мотивами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини