Головна Новини HI-tech ігри Керівник PlayStation розповів, як розроблявся дизайн консолі нового покоління
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник PlayStation розповів, як розроблявся дизайн консолі нового покоління

Сьогодні Sony представила нову консоль PlayStation 5

12 червня 2020, 21:59 comments1347
Поділіться публікацією:

В ніч з 11 на 12 червня японська технологічна компанія Sony представила нову ігрову консоль наступного покоління PlayStation 5. Геймери неоднозначно прийняли новий дизайн консолі: жартували, критикували і схвалювали. Великі питання викликали потенційні габарити нового гаджета, адже, за приблизними підрахунками, нова консоль PlayStation 5 може стати найбільшою моделлю серед останніх двох поколінь.

Керівник PlayStation розповів, як розроблявся дизайн консолі нового покоління

Колишній керівник маркетингового спрямування Xbox Альберт Пеннело заявив, що з такими характеристиками нова консоль Sony повинна бути менше свого конкурента від Xbox, адже вона має більш слабкі GPU (відеокарту) і CPU (процесор), а також менше пам'яті.

"20 років тому я б вважав, що таке неможливо", — написав Альберт Пеннело.

Керівник Sony Interactive Entertainment Джим Райан розповів, як розроблявся дизайн PlayStation 5 в інтерв'ю виданню CNET. За його словами, дизайн вийшов сміливим і майже зухвалим, адже компанія намагалася створити щось, що зможе прикрасити вітальню.

"У більшості будинків PlayStation стоїть у вітальні, і нам здавалося, що було б добре створити дизайн, який прикрасить більшість житлових приміщень. Це ми і спробували зробити. І, знаєте, ми думаємо, що досягли успіху", — заявив Джим Райан.

Як повідомляв портал "Коментарі", в ніч з 11 на 12 червня Sony показала дизайн PlayStation 5і представив понад 10 нових ігор з трейлерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини