Грудень порадує геймерів новою серією безкоштовних ігор

Геймери отримають нову добірку безкоштовних ігор від Sony

Компанія Sony назвала нові безкоштовні ігри для консолей PlayStation 4 і PlayStation 5, які передплатники PlayStation Plus отримають в грудні.

PS Plus стане платформою для релізу ще однієї гри - Worms Rumble. Багатоплатформовий шутер Team 17 буде у вільному доступі для передплатників сервісу 1 грудня. Геймерів очікують битви на 32 учасники з платформингом, базуками і кастомізацією зовнішнього вигляду свого черв'яка.


У перший день зими передплатники PlayStation Plus отримають можливість зіграти і в Just Cause 4. Геймери опиняться на тропічних островах, де будуть битися з бійцями приватної військової компанії "Чорна рука". Для перемоги в цьому протистоянні головний герой може використовувати різноманітну зброю, а також нейтралізувати ворогів за допомогою культового для серії гака-кішки.


Третім подарунком стала гра Rocket Arena: геройський шутер з боями три на три. Гравців чекають динамічні битви, в яких зійдуться різні персонажі з особливими вміннями. Шутер особливий тим, що герої використовують різні ракетниці замість класичної зброї, і головне завдання не розстріляти ворога, а виштовхнути його за межі арени.


Worms Rumble, Just Cause 4 і Rocket Arena будуть у вільному доступі для передплатників PlayStation Plus c 1 грудня 2020 року до 4 січня 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5.