Головна Новини HI-tech ігри Epic Games Store безкоштовно роздає несподівану гру
commentss НОВИНИ Всі новини

Epic Games Store безкоштовно роздає несподівану гру

Overcooked роздають безкоштовно до 11 червня

4 червня 2020, 22:50 comments1471
Поділіться публікацією:

Ігровий онлайн-магазин Epic Games Store (аналог популярного Steam) почав роздавати популярну гру-менеджер ресторану під назвою Overcooked. Гра буде доступна безкоштовно для усіх зареєстрованих користувачів і Epic Games Store. Відповідна сторінка з безкоштовною грою з'явилася на офіційному сайті онлайн-магазину гра.

Epic Games Store безкоштовно роздає несподівану гру

Менеджер ресторану Overcooked передбачає одиночну гру і кооператив з участю до чотирьох гравців. Гра вийшла в серпні 2018 року і заслужила високі оцінки критиків. Наприклад, ПК-версія Overcooked на популярному рейтинговому сайті Metacritic отримала 81 бал із 100.

Раніше гру Overcooked вже роздавали безкоштовно в ігровому онлайн-магазині Epic Games Store з 4 по 11 липня 2019 року. В цей раз гра буде доступна безкоштовно до 11 червня 2020 року.

В рамках великого розпродажу в Epic Games Store раніше роздавали більш популярні ігри, серед яких Grand Theft Auto 5, Sid Meier's Civilization 6 і повну колекцію Borderlands2 під назвою Borderlands: The Handsome Collection. Згідно витоку, з 4 по 11 червня повинні були роздавати іншу гру — ARK: Survival Evolved. Можливо, роздача цієї гри відкладена із-за масових протестів у США.

Як повідомляв портал "Коментарі", всесвітньо відомий виробник конструкторів Lego відмовився від реклами з поліцейськими через протести в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини