Головна Новини HI-tech ігри Epic Games створила відеочат для популярної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Epic Games створила відеочат для популярної гри

Відеочат буде діяти в режимі королівської битви Fortnite

19 листопада 2020, 01:15 comments4173
Поділіться публікацією:
Голосові чати в мультиплеєрних іграх вже мало кого дивують, але Epic Games пішли далі і додали відеочати в свою Fortnite.
Ще в червні 2019 року компанія придбала розробників мобільного відеочату Houseparty. Тепер вона вирішила інтегрувати додаток в свою королівську битву. Щоб бачити обличчя "тіммейтов", необхідно встановити Houseparty на пристрій з iOS або Android. Потім потрібно зв'язати акаунти Epic і Houseparty. Потім потрібно увійти в Fortnite і включити в самому мобільному додатку трансляцію в гру.
Таким чином, смартфон виступає в ролі веб-камери, яка і буде виводити геймерів на екрани їхніх друзів. На даний момент функція працює тільки на ігрових консолях PlayStation 4 і PlayStation 5, а також ПК. Про підтримку інших платформ не повідомляється.
Особливість Houseparty в тому, що додаток захоплює тільки обличчя користувача. При цьому фон замінюється на віртуальний. Творці програми також передбачили батьківський контроль, можливість блокування користувачів, а також систему скарг.
За прив'язку облікового запису Epic до Houseparty геймерам відкриється райдужна обгортка Rainbow Fog. Є й інший спосіб отримати її: зігравши з друзями п'ять матчів з 20 листопада (07:00 за Києвом) по 27 листопада (6:59 за Києвом) в Fortnite.
Як повідомляло видання "Коментарі", користувачі Google Stadia отримають цікаву функцію.

Epic Games створила відеочат для популярної гри

ФОТО: The Verge



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини