Головна Новини HI-tech ігри Electronic Arts розповіла про майбутній футбольний симулятор
commentss НОВИНИ Всі новини

Electronic Arts розповіла про майбутній футбольний симулятор

FIFA 21 на нових ігрових консолях буде виглядати краще, ніж на персональних комп'ютерах

22 червня 2020, 18:23
Поділіться публікацією:

Під час крайнього заходу EA Play геймерам показали FIFA 21, яка буде представлена 9 жовтня. Гра буде доступна на PlayStation 4, Xbox One і PC. Крім того, EA оголосила, що геймери отримають можливість безкоштовно оновитися до версії для PlayStation 5 і Xbox Series X. EA підкреслила, що на консолях нового покоління гра буде виглядати краще, ніж на комп'ютері.

Electronic Arts розповіла про майбутній футбольний симулятор

Компанія оновила FAQ по FIFA 21, а також уточнила, що геймери на PC отримають таку ж версію гри, як і власники PlayStation 4 і Xbox One. За повідомленнями EA FIFA 21 для PS5 та Series X виділиться майже миттєвими завантаженнями, системою відкладеного освітлення, поліпшеною технологією руху і природною поведінкою гравців. Також DualSense зможе передавати відчуття від пасів, ударів по м'ячу і "фінтів".

EA не повідомила, наскільки сильно версії для PS5 і X Series будуть перевершувати FIFA 21 для PC, але ця інформація буде надана найближчим часом.

Найважче буде користувачам Nintendo Switch. Electronic Arts прямо заявив, що покупці отримають FIFA 21 Legacy Edition з новим набором команд і гравців, але додаткових режимів і геймплейних нововведень у цій версії очікувати не доводиться.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony показала PlayStation 5 у футуристичному дизайні і анонсувала ігри для неї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини