Головна Новини HI-tech ігри EA скасували The Sims 5: але фанати отримали одразу кілька гарних сюрпризів
commentss НОВИНИ Всі новини

EA скасували The Sims 5: але фанати отримали одразу кілька гарних сюрпризів

Компанія Electronic Arts скасувала вихід нової частини симулятора життя The Sims, але планує зняти фільм по грі.

18 вересня 2024, 15:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Electronic Arts офіційно оголосила, що не планує випуск гри The Sims 5. Замість цього компанія зосередиться на розширенні The Sims 4, яка вийшла ще у 2014 році додаючи нові функції, оновлення та платні доповнення. Крім того, фанати отримають можливість побачити кіноадаптацію популярного симулятора життя.

EA скасували The Sims 5: але фанати отримали одразу кілька гарних сюрпризів

Electronic Arts скасувала The Sims 5. Фото: Maxis

Популярна франшиза симуляторів життя The Sims не отримає п’яту частину. Це підтвердила компанія Electronic Arts, яка вирішила займатись покращенням The Sims 4. Окрім оновлень та платних доповнень, нововведенням стане запуск багатокористувацького режиму, що дозволить гравцям взаємодіяти між собою у світі The Sims, чого так довго очікувала спільнота фанатів.

Одним із ключових моментів нової стратегії стане можливість для гравців продавати свій власний ігровий вміст через "Набори для творців". Ця ініціатива дозволить користувачам створювати й поширювати предмети та контент всередині гри, роблячи її ще більш персоналізованою та відкритою для творчості.

Несподіваною новиною стало й те, що EA планує кіноадаптацію The Sims. Компанія Amazon вже працює над фільмом, а режисеркою стане Кейт Геррон, відома за такими проєктами, як "Локі" від Marvel та "Сексуальна освіта" на Netflix. Продюсером стане компанія LuckyChap, заснована Марго Роббі, яка успішно адаптувала інший знаковий бренд – "Барбі". 

Подробиць про сюжет наразі небагато, але відомо, що фільм буде тісно пов'язаний із всесвітом гри, представляючи історії персонажів із життя "сімів". Є припущення, що діалоги можуть бути виконані мовою сімів із субтитрами, що додасть проєкту оригінальності та гумору.

Франшиза The Sims, запущена ще у 2000 році, здобула всесвітню популярність завдяки своїй унікальній концепції симуляції життя. Гравці можуть створювати персонажів, будувати будинки та управляти всіма аспектами їхнього життя – від кар'єри до стосунків. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що телевізійна адаптація відеогри The Last Of Us стала шедевром.

Також "Коментарі" писали про те, як 19-річний росіянин напав на українця під час комп'ютерної гри. На нього швидко чекало покарання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини