Головна Новини HI-tech ігри Для ігрових консолей і комп'ютерів: презентація Torchlight 3 пройде найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

Для ігрових консолей і комп'ютерів: презентація Torchlight 3 пройде найближчим часом

Геймери отримають нові підкласи, будівництво фортів, місії та багаторівневу систему прогресу

30 вересня 2020, 18:31
Поділіться публікацією:

Розробники гри Torchlight 3 назвали дату її релізу на ігрових консолях PlayStation 4, Xbox One і персональних комп'ютерах. Про це повідомляє видання gagadget.

Для ігрових консолей і комп'ютерів: презентація Torchlight 3 пройде найближчим часом

Проект протягом декількох місяців перебував в ранньому доступі Steam. Там гру покращували за активного сприяння геймерів. Тепер же розробники розповіли про реліз фінальної версії. Вже 13 жовтня гра з'явиться на PlayStation 4, Xbox One і PC, а пізніше в цьому році опиниться і на Nintendo Switch.

Фінальна версія Torchlight 3 обійдеться в 40 доларів, а геймери, які вже купили гру в Steam в період раннього доступу, автоматично отримають можливість грати в повну версію. Генеральний директор Echtra Games Макс Шефер поділився своїми думками з приводу розробки та презентації гри.

"Вносячи значні зміни в Torchlight 3 в період раннього доступу, ми зробили все можливе, щоб максимально ефективно інтегрувати відгуки геймерів в гру по мірі просування до запуску. Нам не терпиться привітати всіх гравців в наступному місяці, на Frontier!"

Спершу розробники концентрувалися на мультиплеєрі, але в кінці кінців Torchlight 3 стала сюжетною пригодою з кооперативом до чотирьох осіб. На геймерів очікують нові підкласи, будівництво фортів, місії та багаторівнева система прогресу, а також стара добра гонитва за лутом і силою.

Як повідомляло видання "Коментарі", модери почали самостійну розробку ремейка популярної гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини