Blizzard перенесла вихід доповнення до популярної гри

World of Warcraft Shadowlands отримає нові зони, компанію, квести і багато чого іншого

Blizzard переносить вихід доповнення World of Warcraft Shadowlands на невизначений термін. Компанія повідомила на офіційному сайті, що доповнення Shadowlands з'явиться в цьому році, але пізніше, ніж очікувалося. Спочатку проект мав вийти 27 жовтня, але геймерам таки доведеться потерпіти ще. Про це повідомляє gagadget.

Blizzard повідомила, що команда розробників домоглася великих успіхів в поліровці і настройках основних механік. Нові зони, кампанія і квести вже готові. Проте розробники продовжують працювати над поліпшенням постігрового контенту.

"У міру того, як все почало складатися воєдино, прислухаючись до ваших відгуків і спираючись на них, стало ясно, що нам необхідно трохи більше часу для додаткового полірування, а також для балансування та поліпшення деяких взаємопов'язаних частин, що відносяться до ендгейму", - повідомляють розробники.

На даний момент Blizzard не визначилася з датою релізу, але вже 13 жовтня випустить попередній патч, який покладе основу для Shadowlands. На геймерів чекає оновлена система прогресії персонажів, нові інструменти для настройки зовнішнього вигляду героя і інші поліпшення досвіду.

Як повідомляло видання "Коментарі", найпопулярніша гра на Facebook припиняє своє існування.