Головна Новини HI-tech ігри Більше 100 ігор: в PS Store стартував великий розпродаж "Час грати"
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше 100 ігор: в PS Store стартував великий розпродаж "Час грати"

Більше 100 ігор будуть продаватися зі знижками в PS Store до 17 червня

3 червня 2020, 18:07 comments1265
Поділіться публікацією:

У середу, 3 червня, в онлайн-магазині ігри PlayStation Store почалася нова велика розпродаж під назвою "Час грати", в рамках якої понад 100 ігор будуть продаватися зі знижками протягом двох тижнів — до середи, 17 червня. Про це повідомили в блозі компанії на офіційному сайті PlayStation.

Більше 100 ігор: в PS Store стартував великий розпродаж "Час грати"

Сторінка з великою розпродажем з'явиться в магазині трохи пізніше. Повний список ігор зі знижками вже доступний на сторінці в офіційному блозі PlayStation. В рамках акції зі знижкою також продається річна підписка PlayStation Plus на 12 місяців.

Серед цікавих проектів в розпродаж "Час грати" потрапили Assassin's Creed Odyssey (Ultimate Edition), Battlefield 5, BioShock: The Collection, Black Desert (Standard, Deluxe і Ultimate Edition), Borderlands 2 VR, Borderlands 3, CoD: Black Ops 4, CoD: MW (1 і 2), Dark Souls 3, Days Gone, Death Stranding, FIFA 20, GTA 5, Marvel's Spider-Man: GOTY, Metro Exodus, Mortal Kombat 11, NHL 20, Red Dead Redemption 2, Resident Evil (2, 3), Shadow of the Tomb Raider, TES (Skyrim, Online), The Sims 4, The Last of Us, Uncharted 4, The Witcher 3: Wild Hunt і багато інших.

Як повідомляв портал "Коментарі", Sony планувала представити iгри для PlayStation 5 вже 4 червня, але через масовi протести у США презентацію довелося перенести на невизначений термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини