Головна Новини HI-tech гаджет В Україні планують створити найважливішого чат-бота цієї осені
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні планують створити найважливішого чат-бота цієї осені

Бот буде називатися "Вибори-2020" і стане помічником для всіх в передвиборному процесі

23 вересня 2020, 20:05
Поділіться публікацією:

Центральна виборча комісія спільно з Міністерством внутрішніх справ домовилися об'єднати зусилля заради створення цілої програми заходів про передвиборну кампанію. Про це повідомляє "Укрінформ".

В Україні планують створити найважливішого чат-бота цієї осені

"Наш головний крок — створення чат-бота" Вибори-2020 ". Він зобов'язаний захистити всіх учасником виборчого процесу від порушень на виборах. Завдяки даному боту можна відстежувати в режимі реального часу, що відбувається на дільницях. У разі порушень можна буде відправити файл боту , і він на нього відреагує, а потім передасть інформацію, куди потрібно ", — заявила член Центральної виборчої комісії Олена Єфремова.

За словами Єфремової, "Вибори-2020" дозволять також правильно підготуватися до виборів, щоб дізнатися все про кандидатів. Про нагадуватиме користувачам про "Днями тиші", і кожен також може повідомити боту про агітацію в заборонені дні.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні пройдуть у неділю, 25 жовтня.

Раніше "Коментарі" публікували соціологічні дані, за кого планують голосувати українці.

Соціологічна група "Рейтинг" представила результати опитування, проведеного з 12 по 15 вересня в великих містах України, кого підтримують українці місцевих виборах. Результати дослідження з'явилися на офіційному сайті організації.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини