Тайванська компанія представила гаджети для екстремальних умов

Компанія Acer представила ноутбуки та планшети, які добре захищені від будь-якого шкідливого впливу

Тайванська компанія Acer випустила Enduro, нову лінійку ноутбуків і планшетів, призначених для використання поза приміщеннями. Компанія стверджує, що продукти можуть витримати падіння, екстремальні температури і вплив води, залишаючись при цьому досить портативними, щоб їх можна було перевозити.

Найцікавіша модель в лінійці і єдина з ціною і датою випуску на даний момент - це ноутбук Enduro N3. N3 буде доступний в Північній Америці в серпні. Стартова ціна 899 доларів. Він також буде продаватися в Європі, на Близькому Сході і в Азії в червні за ціною 999 доларів.

Acer повідомила, що N3 призначений для працівників, які працюють у різних місцях, включаючи архітекторів і організаторів заходів. При ширині 14 дюймів, 4,37 фунта і 0,98 дюйма N3 не найлегший ноутбук, але його все одно легко транспортувати.

N3 отримав сертифікати MIL-STD 810G і IP53. Перший гарантує довговічність при ударах, падіннях і вібраціях. Другий означає, що він може протистояти певній кількості пилу і бризок води. Ноутбук також включає в себе те, що Acer називає Aquafan, який видаляє воду зсередини ноутбука.

У лінійку Enduro також входять два 10-дюймових планшета з Windows, а саме числі Enduro T5, який також має змінну 10-годинну батарею і процесор Intel Core m3 7-го покоління, і Enduro T1, який має додаткову портфельну клавіатуру і процесор Intel Celeron. Існує також восьмидюймова версія Enduro T1. Acer стверджує, всі ці пристрої можуть використовуватися в рукавичках.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія представить свій перший ноутбук.