Головна Новини HI-tech гаджет Створена захисна маска, яка виконує функції навушників
commentss НОВИНИ Всі новини

Створена захисна маска, яка виконує функції навушників

Пандемія COVID-19 стала поштовхом до створення безлічі цікавих гаджетів

26 вересня 2020, 19:21
Поділіться публікацією:

В умовах триваючої пандемії COVID-19 носіння масок стало новою нормою, тому то, як маска на людину виглядає і функціонує, має вирішальне значення для того, щоб зробити життя безпечнішим і зручнішим. MaskFone є маскою для обличчя, яка забезпечує бездротовий доступ до смартфону, зберігаючи при цьому захист від вірусу. Про це повідомляє видання Hypebeast.

Створена захисна маска, яка виконує функції навушників

Маска оснащена бездротовими навушниками і спеціальним мікрофоном, який працює в тандемі з голосовими помічниками Siri, Alexa і Google Assistant, що дозволяє керувати смартфоном, не витягуючи його з кишені. Повна зарядка забезпечить до 12 годин відтворення, яким також можна керувати за допомогою кнопок на бічній стороні маски. Що стосується безпеки, MaskFone оснащений фільтрами N95 медичного класу, які мають 95-відсотковий ступінь фільтрації вірусів. Представник розробників MaskFone розповів про проект більш докладно.

"Оскільки хвороботворні мікроорганізми можуть залишатися в повітрі протягом певного періоду часу, важливо, щоб маски для обличчя завжди залишалися на місці, коли люди перебувають поза домом. Ситуації, що вимагають зняття лицьової маски, наприклад, необхідність відповісти на дзвінок без приглушеного звуку або регулювання навушників, піддають вас небезпеці зараження. MaskFone була розроблена, щоб представити життєздатне рішення для забезпечення безпеки і використання навушників для спілкування або іншим чином"

"Розумна" маска MaskFone буде продаватися по 50 доларів США.

Як повідомляло видання "Коментарі", створена захисна маска, яка самостійно очищає повітря.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини