Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представила оригінальний планшет для дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила оригінальний планшет для дітей

Планшет для дітей Xiaoxun відображає три кольори, а також має сталевий стилус

30 червня 2020, 16:02
Поділіться публікацією:

За останні кілька років компанія Xiaomi представила кілька РК-планшетів. Наприклад, РК-планшет Wicue і цифровий планшет для малювання Mijia. Тепер же компанія готується представити новий планшет, який оснащений поліпшеним РК-дисплеєм, а також новими функціями.

Китайська компанія представила оригінальний планшет для дітей

16-дюймовий кольоровий рідкокристалічний планшет Xiaoxun призначений для дітей, але його може використовувати кожен. Планшет підходить для малювання і письма. На відміну від цифрового графічного планшета Mijia, який відображає лише один колір, планшет Xiaoxun відображає три кольори (синій, жовтий і зелений).

Він поставляється в комплекті зі сталевим стилусом, який магнітно кріпиться до бічної поверхні планшета, як стилус iPad. Ще одна цікава особливість — підтримка тиску. Це означає, що товщина намальованих ліній залежить від тиску, що чиниться користувачем. Планшет має одну кнопку внизу екрану для стирання того, що на екрані. Є також кнопка блокування збоку, яка відключає кнопку стирання.

Корпус зроблений з полікарбонату, АБС, що робить планшет доволі легким, але про його вагу не повідомляється. Розміри — 36,8 х 26,8 х 0,8 см. Як і інші планшети для малювання, 16-дюймовий кольоровий рідкокристалічний планшет Xiaoxun оснащений монетною батареєю CR2025, яка повинна пропрацювати до двох років, перш ніж знадобиться заміна.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила нову версію браслета Mi Band.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини