Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія показала офіційне зображення нового фітнес-трекера
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія показала офіційне зображення нового фітнес-трекера

Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 буде офіційно представлений вже найближчим часом

8 червня 2020, 16:35 comments2009
Поділіться публікацією:

Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 готується до запуску 11 червня, і тепер з'явився його перший офіційний огляд. Xiaomi представила на своїй сторінці Weibo постер Mi Band 5, на якому трекер зображений в чотирьох кольорах: жовтий, червоний, зелений і чорний. У свою чергу, Mi Band 4 був доступний в чорному, синьому, темно-бордовому і помаранчевому кольорах.

Китайська компанія показала офіційне зображення нового фітнес-трекера

Офіційне зображення Mi Band 5 нижче показує, що його дизайн не сильно змінився в порівнянні з Mi Band 4. У нього такий же дисплей у формі таблетки, хоча і з більшою площею екрану і, можливо, зменшеними рамками. Якщо придивитися, у Mi Band 5, здається, є ємнісна кнопка під його слуховим 1,2-дюймовим дисплеєм. Силіконовий ремінець такий же, як і у попередньої моделі.

Китайська компанія показала офіційне зображення нового фітнес-трекера - фото 2

Також у своєму тизері Weibo Xiaomi згадує підтримку NFC , і ходять чутки, що навіть глобальна версія групи отримає цю функцію цього разу. Крім того, зображення Mi Band 5 підтверджує, що він буде відслідковувати такі дії, як йога, гребні тренажери та стрибки з трампліну. Пристрій також показує відстеження здоров'я жінок, про що також раніше ходили чутки.

На даний момент це все, що ми можемо отримати з цієї першої офіційної фотографії Mi Band 5. Як би то не було, вона не підтверджує одну з найбільш очікуваних функцій — підтримку голосового асистента Alexa Amazon. Очікується, що в найближчі дні про фітнес-трекер буде відомо більше.

Як повідомляло видання "Коментарі", дочірня компанія Xiaomi анонсувала свій перший монітор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини