Головна Новини HI-tech гаджет Honor представить смарт-годинник з великим екраном
commentss НОВИНИ Всі новини

Honor представить смарт-годинник з великим екраном

Великий екран поліпшить візуальні ефекти і зробить використання смарт-годинника зручнішим

29 жовтня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці Honor офіційно оголосила про запуск нового покоління "розумних" годинників Honor Band. Нове покоління Honor Band буде називатися Honor Band 6. Вперше новий Band 6 оснащений повноекранним дисплеєм. Про це повідомляє видання MyFixGuide.

Honor представить смарт-годинник з великим екраном

ФОТО: MyFixGuide

В офіційному анонсі згадувалося, що новий Honor Band 6 вийде 3 листопада. На плакаті також показаний силует нового "розумного" браслета, і видно, що Honor Band 6 отримає екран з вузькою рамкою. Водночас Honor вперше висунула гасло "Відкрийте еру повноекранного режиму".

В цьому році було випущено багато нових "розумних" браслетів. Більшість з них використовують екран не більше 1 дюйма. Очікується, що більший екран в Honor Band 6 поліпшить візуальні ефекти та зробить використання більш зручним.

У 2018 році Honor Band 4 став першим "розумним" браслетом, який вперше оснащений AMOLED-дисплеєм. І тепер, у 2020 році, Honor виводить відображення годинника на новий рівень, додаючи в них повноекранний дисплей. Після популяризації повноекранного режиму в таких продуктах, як смартфони, ноутбуки та планшети, прийшов час для годинників. Абсолютно новий Honor Band 6 повинен бути випущений 3 листопада.

Як повідомляло видання "Коментарі", Honor представить свій перший ігровий ноутбук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини