Apple випустили нову версію AirPods: як вони виглядають (ФОТО)

Новинка була представлена на другий осінньої презентації компанії

Американська компанія Apple випустила нову версію своїх бездротових навушників. Про це повідомляє видання УНІАН.

Новинка була представлена на другий осінньої презентації компанії. В ході прямої трансляції стало відомо про новий дизайн і можливості гаджета.

AirPods 3 отримали дизайн схожий зі старшою Pro версією. Однак, їх формат залишився колишнім. Навушники є вкладишами.

Відзначається, що оновлені технічні характеристики також наблизили їх до більш дорогої версії яблучного гаджета. Третя версія отримала підтримку просторового аудіо, захист від попадання води і систему управління в "ніжках" навушника.

Крім того, нові AirPods зможуть похвалитися адаптивним еквалайзером, який може підлаштовуватися під особливості вуха користувача.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували американська компанія Apple запатентувала гнучку батарею для смартфонів. Інженери досліджують батареї, які можуть заповнити прогалини в гнучких пристроях, таких як майбутній iPhone Fold. Apple дивиться на те, як гнучка батарея може бути ключовою частиною створення гнучкого пристрою, а не на те, як розмістити батарею в ньому. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що експерт зробив припущення про те, коли Apple зможе випустити смартфон, в якому буде повністю відсутній "чубчик". Він вважає, що в майбутньому флагманські яблучні гаджети будуть оснащуватися підекранною камерою. Завдяки цьому, вдасться відмовитися від вирізу. Крім того, експерт розповів, що мета Apple полягає в тому, щоб все його майбутні пристрої підтримували FaceID.