Головна Новини HI-tech гаджет Amazon запускає продаж власних смарт-окулярів
commentss НОВИНИ Всі новини

Amazon запускає продаж власних смарт-окулярів

Смарт-окуляри Echo Frames можуть бути підключені до голосового помічника Alexa через Bluetooth

20 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Бачення компанії Amazon того, як люди будуть продовжувати використовувати її голосовий помічник Alexa, включає в себе Echo Frames, продукт для "розумних" окулярів, який переходить з режиму "тільки на запрошення" в загальнодоступний.

Amazon запускає продаж власних смарт-окулярів

Amazon представила "розумні" окуляри

Echo Frames були частиною програми технологічного гіганта Day 1 Editions, яка знайомить з продуктами обрану групу користувачів з метою отримання зворотного зв'язку і продовження розробки. Вперше окуляри були представлені у вересні 2019 року на щорічній виставці пристроїв в Сіетлі.

Ключовою особливістю "розумних" окулярів є можливість підключення до Alexa через Bluetooth смартфона прямо біля скронь користувача. Рамки забезпечують звук, спрямований до вух, що дозволяє користувачам здійснювати телефонні дзвінки, слухати музику, чути повідомлення і багато іншого, не вставляючи нічого в вухо. На лінзи окулярів нічого не проектується.

Відгуки за останній рік, відмічені в повідомленні в блозі Amazon, привели до таких поліпшень, як автоматична гучність, при якій кадри регулюють гучність в залежності від шуму в навколишньому середовищі; покращений час автономної роботи; автовимкнення, при якому рамки відключаються при перевернутому положенні на три секунди; більше кольорів.

За повідомленнями Amazon, Echo Frames, доступні зараз за ціною 249,99 доларів США, поставляються з некоректуючими лінзами і сумісні з більшістю рецептурних лінз.

Як повідомляло видання "Коментарі", Amazon сильно оскандалилася при перекладі назв товарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини