Головна Новини HI-tech авто.технології Вулицями Торонто почнуть курсувати безпілотні шатли
commentss НОВИНИ Всі новини

Вулицями Торонто почнуть курсувати безпілотні шатли

Шатли будуть мати AV-систему для надання пасажирам всієї необхідної інформації

15 жовтня 2020, 14:41
Поділіться публікацією:

Місто Торонто збирається почати експлуатувати автономні шатли на пробній основі в рамках угоди з компанією Local Motors, згідно з якою з весни 2021 року автомобілі Olli 2.0 будуть повністю електричні. Кожна поїздка в ході випробування включатиме двох штатних співробітників, а саме оператора, а також представника служби підтримки клієнтів від компаній Toronto Transit Commission або Metrolinx, які задіяні в сферах перевезення в Торонто. Про це повідомляє видання Yahoo! Finance.

Вулицями Торонто почнуть курсувати безпілотні шатли

Безпілотні шатли з'являться в Торонто

Автомобіль Olli 2.0 вміщує до восьми осіб одночасно і включає спеціальні можливості, такі як пандус для інвалідних колясок і точки кріплення. Він також включає AV-систему для надання інформації та оновлень пасажирам. Оператор з безпеки на борту транспортного засобу має можливість взяти на себе ручне управління в будь-який момент, якщо така необхідність виникне з міркувань безпеки або з якоїсь іншої причини.

Цей пілотний маршрут буде забезпечувати обслуговування між West Rouge і станцією Rouge Hill GO, яка знаходиться на захід від міста Торонто. Він призначений для підключення пасажирів до однієї з основних мереж легкорельсового транспорту в районі для транспортування на великі відстані. Міська влада заявляє, що мета також полягає в тому, щоб гарантувати, що автономний шатл підтримується відповідно до будь-яких стандартів чистоти і санітарії, що діють на фоні COVID-19.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google відмовилася від створення смарт-кварталу в Торонто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини