Головна Новини HI-tech інтернет В Японії створили консорціум для просування нового покоління інтернету
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії створили консорціум для просування нового покоління інтернету

Японія знаходиться на передових позиціях у розвитку наступного покоління інтернету

14 грудня 2020, 14:23
Поділіться публікацією:

Японія створює організацію для просування свого розвитку комунікаційних технологій наступного покоління, вже виходячи за рамки мереж 5G, які все ще розгортаються в багатьох інших країнах.

В Японії створили консорціум для просування нового покоління інтернету

ФОТО: scmp.com

Компанії по всьому світу змагаються за розробку нової хвилі телекомунікаційних стандартів до 2030 року. Їх часто називають "6G" або "За межами 5G". У п'ятницю міністр зв'язку Такеда Ріота оголосив про плани створення консорціуму Beyond 5G.

"Академічний світ, уряд і промисловість працюватимуть разом, обмінюватись інформацією та проводити міжнародні зустрічі, щоб ми могли оперативно запустити "За межами 5G" і зміцнити нашу конкурентоспроможність на міжнародному рівні", — повідомив Такеда.

Новий орган спробує розробити комплексну бізнес-стратегію для розвитку в Японії цієї технології.

Як повідомляло раніше видання "Коментарі", у Фінляндії встановили новий рекорд швидкості 5G-інтеренету. Найвища у світі швидкість 5G була зафіксована в комерційній мережі, яка вперше забезпечила швидкість 8 Гбіт / с для одночасного підключення двох пристроїв 5G mmWave. Компанії Nokia, Elisa і Qualcomm Technologies Inc офіційно співпрацювали та заявили, що сервіс, як очікується, буде реалізований у 2021 році. Рекорд був встановлений у флагманському магазині Elisa в Гельсінкі, столиці Фінляндії.

Рекордна швидкість буде підтримувати ряд нових сервісів з малою затримкою та високою пропускною здатністю, таких як високошвидкісне завантаження відео, критично важливі програми або програми VR і AR. Наприклад, завантаження відеоконтенту 4K або ігор Triple-A за лічені секунди або включення фіксованого бездротового доступу підвищеної ємності як альтернативи оптоволоконному широкосмуговому зв'язку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини