Головна Новини HI-tech інтернет Розслідування Навального про палац Путіна стало найпопулярнішим відео на українському YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Розслідування Навального про палац Путіна стало найпопулярнішим відео на українському YouTube

За два дні відео зібрало 53 мільйони переглядів

22 січня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Розслідування російського опозиціонера Олексія Навального, якому може загрожувати два з половиною роки позбавлення волі, про палац Путіна в Геленджику стало найбільш популярним серед українців на YouTube.

Розслідування Навального про палац Путіна стало найпопулярнішим відео на українському YouTube

Палац Путіна - фото з відкритих джерел

Опозиційний політик Навальний опублікував своє розслідування два дні тому, і воно вже зібрало 53 мільйони переглядів на просторах відеохостингу. У своєму відеоролику опозиціонер розповів "історію найбільшого хабаря", а також продемонстрував палац площею понад 17 тисяч квадратних метрів, який нібито належить президентові РФ Володимиру Путіну.

Згідно з інформацією, яку оприлюднив Навальний, розмір території палацу — це 39 князівств Монако, якщо порівнювати. А побудований він так, щоб до нього неможливо було підібратися жодним зі шляхів. На території є особистий порт, церква і навіть власний прикордонний пункт.

Зараз розслідування Навального очолює тренди українського YouTube.

Нагадаємо, що в Кремлі також вже встигли прокоментувати даний відеоролик. За словами прес-секретаря голови держави Дмитра Пєскова, даний фільм створений для того, щоб вразити глядачів і отримати від них гроші шахрайським чином, оскільки в кінці є прохання про фінансову підтримку майбутніх розслідувань.

Раніше видання "Коментарі" разом з експертами розбиралися, наскільки ефективні такі розслідування, а також, що може підкосити якщо не рейтинг Путіна, то його значимість серед "веж Кремля", а також розбиралися, наскільки значимою фігурою є Олексій Навальний в суспільстві й чи може становити загрозу для російської влади.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини