Головна Новини HI-tech інтернет Facebook буде повідомляти про застарілі новини
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook буде повідомляти про застарілі новини

Facebook дасть користувачам можливість відмовитися від публікації новин, яким більше 90 днів

27 червня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Тепер, коли користувачі намагаються опублікувати новинну статтю у Facebook старше 90 днів, вони отримають попередження на екрані. Таким чином Facebook дасть їм можливість відмовитися від публікації статті, якщо вона застаріла.

Facebook буде повідомляти про застарілі новини

Згідно з повідомленнями Facebook, обмін застарілими історіями через платформу може зіграти важливу роль у поширенні дезінформації. Соціальна медіа-платформа також заявила, що "видавці новин" висловили свою стурбованість старими історіями, коли люди діляться ними, іноді як сенсаційними новинами.

Компанія Facebook поділилася у своєму блозі: "Коли ми запитуємо людей, які новини вони хочуть бачити в Facebook, вони постійно говорять нам, що хочуть, щоб інформація була своєчасною і достовірною. Ось чому в 2018 році ми додали контекстну кнопку, яка надає інформацію про джерела статей в новинній стрічці. Сьогодні ми починаємо глобально розгортати екран сповіщень, який дозволить людям знати, коли новинним статтями, якими вони збираються поділитися, більше 90 днів".

Facebook буде повідомляти про застарілі новини - фото 2

Платформа соціальних мереж підкреслила, що за останні кілька місяців її внутрішня дослідницька група зазначила, що часові рамки статті є важливим контекстом, який допомагає людям вирішувати, що читати, чому довіряти і чим ділитися.

Як повідомляло видання "Коментарі", Viber припиняє будь-які ділові відносини з Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини