Головна Новини HI-tech інтернет Британці все сильніше заглиблюються в Інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці все сильніше заглиблюються в Інтернет

За час карантину британці все більше часу стали проводити в Інтернеті

24 червня 2020, 12:43
Поділіться публікацією:

Британці старше 18-ти років в умовах карантину проводять чверть свого дня в Інтернеті. Це рекордно високий рівень, згідно з дослідженням британського неурядового агентства Ofcom.

Британці все сильніше заглиблюються в Інтернет

Протягом квітня дорослі британці в середньому проводили в Інтернеті по чотири години в день. Для порівняння, цей показник становив три з половиною години у вересні 2019 року. Також 7 з 10 осіб здійснювали відеодзвінки, принаймні, один раз в тиждень під час карантину, і мільйони людей вперше звернулися до послуг Zoom.

Пандемія радикально змінила поведінку онлайн, повідомляє Ofcom. У звіті регулятора йдеться, що люди шукають нові способи залишатися на зв'язку, отримувати інформацію, розважатися і бути у формі під час самоізоляції. Twitch, платформа потокового мовлення для геймерів, збільшила кількість аудиторії з 2,3 мільйона в січні до 4,2 мільйона в квітні. TikTok, яка дає змогу користувачам створювати і обмінюватися короткими відеороликами, досягла 12,9 млн. відвідувачів у Великій Британії порівняно з 5,4 млн. в січні.

Більша частина звіту Ofcom була присвячена звичкам людей в Інтернеті у вересні 2019 року, до того, як вибухнула пандемія. У той час дев'ять з десяти дорослих і майже всі діти проводили час на таких платформах, як TikTok, YouTube, Snapchat і Instagram, згідно з дослідженням. Майже половина дорослих дивиться відео на таких платформах кілька разів в день, а діти у віці від 8 до 15 років — 73%.

Як повідомляло видання "Коментарі", на тлі протестів у США в інтернет-магазинах набирають популярності незвичайні товари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини