Головна Новини HI-tech технології TikTok дозволить експертам аналізувати її діяльність
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok дозволить експертам аналізувати її діяльність

Голова компанії Кевін Майєр заявив, що всі алгоритми соцмережі будуть відкриті для експертів

30 липня 2020, 02:40
Поділіться публікацією:

TikTok прагне стати більш прозорою на тлі звинувачень у звʼязках з китайським урядом. TikTok дозволить експертам стежити за модерацією соцмережі і обробкою даних. Про це повідомляє видання Media Sapiens з посиланням на сайт компанії.

TikTok дозволить експертам аналізувати її діяльність

Голова компанії Кевін Майєр заявив, що всі алгоритми соцмережі, правила модерації і дані про збір інформації будуть відкриті. Також він закликав інші компанії, зокрема Facebook, вчинити аналогічно.

За словами Майєра, TikTok прагнуть зробитися більш прозорою на тлі звинувачень у звʼязку з китайським урядом. Голова компанії відкидає подібні звинувачення та заявляє, що соцмережа не повʼязана з політикою, не розміщує політичну рекламу і не буде цього робити.  При цьому Майєр звинуватив Facebook у нечесній конкуренції.

"Давайте зосередимося на чесній та відкритій конкуренції, а не на зловмисних атак нашого конкурента Facebook, замаскованих під патріотизм і покликаних покласти край нашій присутності в США", — заявив він.

Раніше стало відомо, що TikTok започатковує $200-мільйонний фонд, аби утримувати на своїй платформі таланти та регулярно платити авторам оригінальних відео. Також з'явилась інформація, що Instagram намагається перекупити найпопулярніших блогерів з TikTok.

Як повідомляло видання "Коментарі", японський уряд збирається обмежити використання популярної соціальної мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини