Головна Новини HI-tech технології Штучний інтелект допоможе при розірванні шлюбів
commentss НОВИНИ Всі новини

Штучний інтелект допоможе при розірванні шлюбів

В Австралії створений веб-сайт, який спростить процедуру шлюборозлучних процесів

2 липня 2020, 01:15 comments1062
Поділіться публікацією:

В Австралії почав діяти веб-сайт, який повинен спростити розлучення і допомогти парам уникнути дорогих судових витрат. Про це повідомляє видання Xinhua. Сайт під назвою amica був розроблений Національною юридичною допомогою з державним фінансуванням в 2,06 мільйона доларів США.

Штучний інтелект допоможе при розірванні шлюбів

У ньому використовуються технології, що дозволяють розлучити подружні пари з полюбовними угодами про виховання дітей та врегулювання майнових відносин без значних юридичних рахунків. Інструмент врегулювання використовує програму штучного інтелекту (AI) для пошуку в базі даних минулих судових рішень, щоб надати рекомендації про те, як колишня пара повинна ділити свої активи в залежності від специфіки їх обставин.

"В Австралії майже 50 000 розлучень щороку... amica буде заохочувати людей використовувати систему, а не займатися адвокатською діяльністю", — сказала директор і керівник проекту National Legal Aid Габріель Кенні.

Згідно з даними, опублікованими "Керівництвом по розлученням", на початку червня число пар, які думають про розставання під час пандемії коронавіруса, збільшилася на 314 відсотків. Дослідження, проведене National Legal Aid, показало, що 78 % австралійців, що проходять розлучення, були готові скористатися послугами, подібними amica.

Як повідомляло видання "Коментарі", японці використовують штучний інтелект для боротьби з контрабандою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини