Головна Новини HI-tech технології Компанія Huawei запускає власний голосовий помічник
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei запускає власний голосовий помічник

Інтелектуальний помічник Celia може надати рекомендації щодо купівлі нового телефону, гарантійні запити і багато іншого

17 червня 2020, 15:12
Поділіться публікацією:

Компанія Huawei Consumer Business Group India представила новий інтелектуальний помічник під назвою Celia. Ця функція доступна у вигляді інтегрованої частини сервісного додатку компанії Support, а також на веб-сайті consumer.huawei.com/in.

Компанія Huawei запускає власний голосовий помічник

Віртуальний помічник на базі AI відкликається на ключову фразу Hey Celia і володіє високою здатністю ставити запитання та відповідати на запити клієнтів. Цей інтелектуальний помічник працює цілодобово і підтримує швидке усунення неполадок з плавним переходом від чату до людини-агента, без будь-яких затримок при обробці нового інформаційного запиту. Celia може надати рекомендації щодо купівлі нового телефону, гарантійні запити, виявити проблеми із пристроєм і виконати всі попередні умови перед відправкою пристрою у ремонт.

Запуск Celia підкреслює відданість Huawei поставкам новітніх технологічних досягнень споживачам по всьому світу. Він поставляється з багатофункціональним інтерфейсом, багаторазовим управлінням і кількома стилями відповідей, що полегшує розуміння. Відповіді відображаються у вигляді тексту, посилань, колекції, зображень, а також GIF і JPG. Celia дає точні відповіді, які можуть бути про докладні параметри і специфікації, і може передавати чат онлайн-агенту за запитом.

Варто зауважити, що голосовий помічник Huawei не буде заміною Google Assistant, як передбачалося у березні. Він буде працювати тільки як частина програмної підтримки, а також на індійській версії сайту для користувачів Huawei. Однак, можливо, надалі помічник стане повноцінною заміною для Google Assistant на пристроях китайської компанії.

Як повідомляло видання "Коментарі", стала відома дата виходу нового смартфона Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини